fredag 1. mai 2009

Julekortalongen på dinhobby fortsetter

Ja, julekortalongen går ufortrødent videre, og jeg har laget tre kort i april også. Klikk på oversikten for å se alle kortene med forsider og innsider.

julekort6 kommentarer:

Anonymous sa...

Så fine julekort du har laget! Og berundringsverdig at du lager de på enne årstiden!! Likte spesielt godt det med det røde hjerte..
http://papirleken.blogspot.com/ [posted by: ]

Anonymous sa...

WOW! Så utrolig mye lekkert du har laget siden sist jeg var innom her! Du er så kreativ at jeg blir helt matt! :) Har forresten latt meg inspirere av deg og begynt å pynte innsiden av kortene mine også. :D

Klem! [posted by: ]

Anonymous sa...

Den klemmen kom fra Ingunn forresten :D Ser at det bare står "Anonymous" Må huske det neste gang... [posted by: ]

Anonymous sa...

Tusen takk for at dere titter innom, og for koselige hilsener!

Det var utrolig hyggelig å høre, Ingunn! Gleder meg til å se :-) [posted by: Anne]

Anonymous sa...

Nydelige kort, og imponerende at du fortsatt klarer å lage julekort !!
Tusen hjertelig takk for det utrolig SUPERLEKRE kortet til bursdagen min, og alt det flotte "stæsjet". Der var det mye nytt for meg, og nå lurer jeg på hvor du har kjøpt de lekre charmsene ?
Jeg likte kortet såååå godt og det var et utrolig flott oppsett på det! Jeg er stygt redd for at du kommer til å se noe lignende i bloggen min etterhvert *ler*, men jeg skal linke til deg slik at du blir kreditert for det :)
Håper det er greit for deg....
Ønsker deg en fin dag!

Klem, Gry-Heidi [posted by: ]

Anonymous sa...

Tusen takk for besøk og hyggelig hilsen i bloggen min :D

Tenk at du er i gang med julekortene allerede.....jeg klarer ikke tenke tanken engang, men det har jo litt med eksamener å gjøre det.

Kjempeflotte kort, her fant jeg absolutt en stil jeg liker, og du skal ikke se bort fra at jeg stjeler noen idèer fra deg når jeg setter igang med min egen produksjon;) Og skulle jeg glemme å kreditere deg for det, må du bare arrestere meg - det skjer at jeg er litt sløv med det.

Klem, Tigerlily

www.trineblix.blogspot.com [posted by: ]