tirsdag 1. desember 2009

Nytt bestillingskort

Her er et nytt bestillingskort som jeg har levert i dag. Hun som skal få kortet er glad i blått, så da fikk jeg en fin anledning til å kombinere blått og brunt igjen :-) Hun liker seg også godt i Frankrike, dermed fant jeg plass til et lite Eiffeltårn også.

Here is a card I have made on request. This is made for a lady who likes blue, which gave me a opportuntity to combine blue and brown again :-) She also likes to spend time in France, so I found space for a tiny Eiffel Tower charm on the front side.
8 kommentarer:

Anonymous sa...

Herlig kort! Fine farger og litt romantisk, noe som jo passer til Eiffeltårnet.. Du er flink til å gjøre kortene dine personlige og unike!

Kos deg i adventstiden, Anne! [posted by: Therese]

Anonymous sa...

Så nydelig kort, Anne! Hun er heldig som får dette!
De under her var super-stilige! Flotte motiv og flott pyntet på alle sider!
Anne :-) [posted by: Anne H.]

Anonymous sa...

Så lekkert kort Anne. Dette hadde virkelig noe fransk over seg. (Eiffeltårnet gjorde seg virkelig her)Fargekombinasjonen er jo helt herlig.
[posted by: LilleAsk]

Anonymous sa...

Nyyydelig kort, Anne! Blått og brunt er fantastisk fine farger sammen ! Pynt , papir og motiv var helt nydelig satt sammen!
Ser at jeg har gått glipp av to andre super flotte kort også! Så flink du er til å finne motiv som passer til den som skal ha det :) Jegerkortet var kjempestilig, og "hønekortet" var dødskult :o)

Nattaklem, Gry-Heidi :o) [posted by: Gry-Heidi]

Anonymous sa...

Åhhh dette var rett å slett nydelig!
Herlige farger,lekre papirer og nydelig med hjertet!
Go`klem fra Maya :) [posted by: Maya]

Anonymous sa...

Superflott kort atter en gang fra deg;)) Likte spesielt godt det hjertet.......sukk;)

Ha en fortsatt flott kveld, klem! [posted by: Sølvi]

Anonymous sa...

Therese: Så koselig å høre! Takk!

Anne: Hjertelig takk, det var hyggelig å høre!

Anita: Tusen takk! Det var hyggelig å høre at du fornemmet noe fransk med det :-) Ja, jeg synes blått og brunt er så fint sammen, så det er kjempemorsomt å jobbe med!

Gry-Heidi: Nå ser det faktisk ut til at feed fetcher'n til Blogger funker igjen, så da håper jeg at oppdateringene endelig fungerer som de skal igjen :-) Tusen, tusen takk, det var veldig snilt sagt :-)

Maya: Å, så snill du er! Tuuusen takk :-)

Sølvi: Tusen takk :-) Sååå hyggelig å høre!! [posted by: Anne]

Anonymous sa...

nydelig fargekombinasjon og dekor =) også blonder da <3, lekkert! Dette falt vuirkelig i smak. Synes det småblomstrete papiret gjorde seg veldig godt også. Superflink er du =) [posted by: Sandra]