lørdag 12. desember 2009

Sketchy colors #2

Denne uken er det en skisseutfordring på den nye, flotte utfordringsbloggen Sketchy colors. Det ble et lilla kort denne uken også, med Magic mesh for å lage den ene buen i skissen og en bit av en kakeserviett for å lage den andre.

This week it is a sketch challenge at the new and lovely Sketchy colors challenge blog. I have chosen to make a card in lilac this week as well, and have used Magic mesh to make one of the ovals in the sketch, and a paper lace for the other one.


3 kommentarer:

Anonymous sa...

SÅ nydelige kort du har laget i det siste, Anne - herlige farger både i det lilla og det blå! Du er så flink med Promarkers - får veldig lyst til å prøve igjen når jeg ser det du lager! :)

Ønsker deg en fin førjulstid!

Stor klem fra Hannemor [posted by: Hanne Ryen]

Anonymous sa...

Hei Anne!

Du fargelegger så nydelig! Morsomt at du bruker både kakeservett og Magic Mesh. Likte også godt perlene på høyresiden, og snøfnuggene innvendig.. og og og :o)
Et gjennomført og flott kort!!

God helg! [posted by: Therese]

Anonymous sa...

Åhh, dette var jo bare kjempelekkert da, Anne ! Så fint det ble med Magic mesh og serviett, og så synes jeg perlene passet så utrolig bra inn! De "tilhører" liksom kortet, prikken over i´en :o) ... det er ikke alltid like lett å forklare riktig hva øynene ser :o)))
Jeg hadde problemer med denne skissa. Synes det ble så stor kontrast med buene...... men du har jo løst det helt supert !

Klem, Gry-Heidi :) [posted by: Gry-Heidi]