lørdag 27. februar 2010

Julekort i februar :-)

Det ser kanskje litt merkelig ut å lage julekort i februar, men saken er at jeg har meldt meg på årets julekortalong på Din hobby-forumet med 3 kort i måneden, så her er det bare til å stå på :-) Ute har det vekselvis regnet og sluddet i dag, så jeg har benyttet inneværet til å lage 3 nye julekort.

It may look a bit strange to make Christmas in February, but the thing is that I'm in on a Christmas card along at the Norwegian hobby forum "Din hobby" with 3 cards each month, so it's just to hang on :-). Here it has been both raining and snowing today, so I have stayed indoors and made 3 cards.

5 kommentarer:

Anonymous sa...

Så flink du er som klarer julekort nå :) Alle tre er kjempelekre, og 100% gjennomført som alltid ! Synes det så fint med swirler rundt kantene !

Ja, da er vi klare til curlingen da :o) Det hadde vært utrolig morsomt om dem klarte å dra i land gullet, men det blir nok ingen lett match.
Jeg har spilt curling noen få ganger (bare for gøy), og det er vanvittig morsomt !! ....men det vet du vel alt om :o)))

Klem, Gry-Heidi :o) [posted by: Gry-Heidi]

Anonymous sa...

Fiiiine kort, Anne! Syns fargekominasjonen lilla og rød er modig - og veldig flott. Likte også veldig godt at det er hjerter på trykk, papir og pynt. De andre kortene er vakre, så tålmodig og flink du er til å stemple. Det blir kjempe fint!

Håper du har kost deg med siste OL-innspurt og at du har hatt en fin helg ♥ [posted by: Therese]

Anonymous sa...

nydelige kort =) Falt spesielt for dret øverste. jeg liker litt utradisjonelle greier :) [posted by: Sandra]

Anonymous sa...

Nydelige julekort :-) Lovet meg selv å starte tidlig, men det er ikke lett å lage julekort i februar mars.... Men har funnet litt inspirasjon på en liten titterunde nå, så kanskje denne uka?'
Veldig gjennomførte og herlig pyntet alle 3.
Takk for titten og for inspirasjon.
Hilsen Guro [posted by: Guro]

Anonymous sa...

OMG - for noen utroooolig lekre julekort du har laget!!! ♥ Nydelig, Anne - virkelig!

Ha en super dag!

Klem [posted by: Hanne]