søndag 9. mai 2010

Even more vintage

Først og fremst, takk for alle hyggelige besøk og kommentarer, det setter jeg stor pris på! Her går det mye i vintage for tiden, som dere ser :-) Ukens utfordring hos Sukkersött, for øvrig nr. 83 i rekken, er ganske åpen, og er ganske enkelt "Til lykke med dagen". Dermed ble det et bursdagskort fra meg. I vintage :-)

First of all, thank you so much for all the lovely visits and comments, I appreciate it very much! As you can see, I'm still going vintage over here :-) This week's challenge at the Sukkersött challenge blog , which is in it's week number 83 is quite wide, and is simply "Happy anniversery". This has become a birthday card from me. In vintage :-)
6 kommentarer:

Anonymous sa...

Å du og du, så lekkert, Anne ! Blomsterpynten, arkene og bildet er helt nydelig ! Jeg likte også veldig godt båndet som er festet i gratulerer tagen, det ble stilig !

Ønsker deg en fortsatt fin søndag :o)

Klemmer ;) [posted by: Gry-Heidi]

Anonymous sa...

Så mange fine detaljer! Likte nok aller best den lilla perla som jeg syns var et flott blikkfang. Og så er du jo som allltid flink til å pynte alle sidene like fint, morsomt hjerte på innsiden. Syns det er så hyggelig å stikke innom i bloggen din og ganske så sikkert kommer det nye kort hver helg :o) Håper du har hatt en fin helg, [posted by: Therese]

Anonymous sa...

Nydelig kort, rett og slett behagelig å se på. Det gjør jo ingenting at det blir mye vintage for tiden for det mestrer du jo perfekt;))

Ha en flott uke! [posted by: Sølvi]

Anonymous sa...

Så lekkert kort! Nydelige farger og flotte detaljer!
Klem fra
Camilla [posted by: Milli]

Anonymous sa...

Nyyydelig kort, Anne!
Lekre papirer og farger og nydelig design på alle sider!!
Ha ei flott langhelg,
klemmer fra Maya :) [posted by: Maya]

Anonymous sa...

Hei på deg!

Ingen skal kunne beskylde deg for å være spesielt A4, Anne :-) En scrappende maskiningeniør med treningsdilla og sans for hockey & sushi kan det umulig være mange av!

Du lager veldig fine kort, og jeg var inne på treningssiden din også og forsøkte å legge inn en kommentar der og, men den ble visst borte i eteren... Fint at kneet ditt har blitt bedre i alle fall :-)

Ha en fin helg og en strålende 17. mai! [posted by: Marte]