lørdag 8. september 2012

Teltkort

Yay, jeg har vært på trykk :-) Eller rettere sagt, hatt et kort på trykk. Til juninummeret av Ett trykk ville de ha inn bidrag inspirert av Tim Holtz eller Dyan Reaveley i forbindelse med Norgesbesøket deres i februar, og det ble tatt inn! Det var gøy :-)

For Tim Holtz-kjennere regner jeg med at det ikke er så vanskelig å se at dette er inspirert av hans stil ;-)
Her kommer det litt bedre fram at det er et teltkort. Panelene er farget med Distress ink i mange farger og ar deretter fått noen vanndråper på seg. Rammen er stanset ut med Spellbinders, stemplet med Distress ink og embosset. Kantstempelet er fra Stempelglede og teksten er fra Tim Holtz. Panelet teksten er stemplet på er stanset ut og limt fast på 3D-puter. Dermed blir kortet flatt når det brettes sammen :-)

Og baksiden. Det er brun Bazzill inni kortet også (det synes ikke så godt på bildet), forresten. 
 
Ellers hadde jeg kneoperasjon nr. 2 sist uke og blir gradvis bedre, så nå er det ikke lenge til jeg inntar hobbyrommet igjen! Tusen takk for hyggelige god bedring-hilsener, det varmer :-)
 
Ha en super lørdagskveld!


Here is a card I got published in the Norwegian stamp and scrapping magazine "Ett trykk". They asked for entries for their June edition as they covered that Tim Holtz and Dyan Reavely visited Norway in February, and I was lucky to get it in the magazine :-)

Have a great Saturday evening!

4 kommentarer:

Kjersti sa...

Et flott TH inspirert kort Anne, og så utrolig morsomt å få det i Ett Trykk da! Håper det er bra med deg - kos deg med benet høyt og PC på fanget:)
Klem fra Kjersti:)

Sølvi sa...

Et flott kort og jeg likte teksten du har brukt også;) Fortsatt god bedring;)

Kristine sa...

For et kjempefint kort!!
Likte velig godt bakgrunnen du har laget, fikk lyst til å prøve det selv en gang:))

Anonym sa...

I love how you have stamped a border all around the card, the colour combo is eye catching and I noticed it in the gallery right away! Looking forward to seeing more of your work in class